V předposledním kole základní části 1. ligy kadetek jsme doma hostily tým Příbrami, na jehož půdě jsme získaly jen jeden bod za prohry 2:3 a 0:3. Do zápasu jsme vstupovaly s vědomím, že jde o velmi důležité body, neboť je stále ve hře horní šestka ve druhé části soutěže, případně započítání bodů do spodní šestky, kde můžeme skončit my i Příbram.

Začátek zápasu byl opatrný z obou stran, dívky se ale pomalu osmělovaly a první set dospěl k nervy drásající koncovce, ve které se štěstíčko přiklonilo na naši stranu v poměru 29:27. I druhý set byl vyrovnaný, ale plzeňská děvčata se přeci jen více prosazovala a v celku s přehledem dovedla set k výhře 25:19. Dramatickou koncovku opět nabídl třetí set, ale i tam jsme se nenechaly zastrašit a vyhrály 27:25 a tím celé utkání 3:0.

Sestava: Hellmayerová, Boháčková, Červená, Klimtová, Reiserová, Ondrová, libera Bartovská, Martínková, střídala Suchá

I do druhého zápasu jsme vstoupily odhodlaně a i proto jsme první set vyhrály 25:18. Začátek druhého setu nám utekl, soupeřky začaly hrát více chytře a my se dlouho nemohly chytit a prohrály 17:25. V pozměněné sestavě jsme vlétly do třetího setu a nenechaly nikoho na pochybách, že Příbram si z Plzně žádné body neodveze. Zápas se pomalu měnil v plzeňskou exhibici. Vítězství ve třetím setu 25:15 a ve čtvrtém 25:9, celkově 3:1 a všech šest důležitých bodů doma!!! Velká pochvala všem hráčkám!

Sestava: Hlaváčová, Boháčková, Zezulová, Gibson, Reiserová, Bartovská, libera Suchá, Martínková, střídaly Hellmayerová, Ondrová, Čechurová