V posledním kole základní části 1. ligy jsme se utkaly s týmem SK Hlincovky na jejich půdě.  Obě družstva bojovala o důležité body pro postup do horní šestky a s touto nadějí jsme do zápasu vstupovaly.

Začátek zápasu byl poznamenán naším zbytečným respektem a vyrovnáváním se s nepříjemnými podmínkami hry v hale soupeře a set získal soupeř v poměru 25:15.   Ve druhém setu jsme se již začaly více prosazovat, ale nepodařilo se nám proměnit koncovku v náš prospěch a končily jsme i tento set prohrou 25:23. Ani v dalším setu jsme soupeře nedokázaly přehrát a proto i tento set získal soupeř v poměru 25:16.

Sestava: Hellmayerová, Svobodová, Červená, Klimtová, Reiserová, Obrtlíková, libera Bartovská a Suchá, střídala: Gibson.

Do druhého zápasu jsme nastoupily s větším odhodláním a bojovností, což se projevilo především ve druhém setu. Ve velmi bouřlivé atmosféře jsme jej končily prohrou 32:34, ve které nám nepřálo štěstí ani domácí rozhodčí. Poslední set už jen provázela výbušná atmosféra z předchozího setu a naše poslední prohra. Přes naši prohru patří všem hráčkám pochvala za jejich nasazení a bojovnost v tomto zápase!

Sestava: Hlaváčová, Svobodová, Gibson, Červená, Reiserová, Obrtlíková, libera Bartovská a Suchá, střídala: Klimtová, Hellmayerová.