Zakončili jsme další ročník extraligy juniorek.
Nám, ten závěrečný turnaj bohužel nevyšel podle představ. Naše počínání ve třech předchozích turnajích nám nadělilo 5. nasazené místo do skupiny s Olympem (3.) a Libercem (1.). Šanci na semifinále jsme cítili hlavně přes Olymp, co se potvrdilo. Zápas byl hodně vyrovnaný. Rozhodovali maličkosti. Tie-break jsme začali výborně. Strany točíme za stavu 8-4 v náš prospěch. Hned ale kazíme servis. Ztrátová válka pokračuje. Nervozita se stupňuje a my děláme vlastní nevynucené chyby. Po těžkém boji nakonec zápas pravdy ztrácíme.
„Doplácíme“ na systém turnaje kdy 5. a 6. tým hraje dva zápasy v jeden den. Pro nás byl ten proti Liberci extrémně těžký hlavně z psychologického hlediska. Hořké slzy z porážky jsme ani nestihli utřít a už byl pískán začátek zápasu. Náš tým to samozřejmě zkusil. Rveme se, bojujeme, no dál máme v sobě předchozí zápas. Nedaří se nám od toho „odprostit“ a zápas získává Liberec.
Smutek je obrovský. Přes to všechno si celý tým zasloužil pochvalu a poděkování za výkony, které ve dvou těžkých zápasech předvedl.
Poslední zápas o umístění proti Šternberku zvládáme bez větších problémů a turnaj i celou sezónu zakončujeme jednoznačným vítězstvím.
Pochvala a poděkování patří zúčastněným rodičům, kteří náš tým podporovali v průběhu celého turnaje. Dokonce se postarali o krásný překvapení, kdy hráčky po posledním zápase symbolicky odměnili za odvedenou práci.
Pro některé hráčky to byla i rozlučka s juniorským věkem. Pro Anetu Berkovou, Helenu Mizerovou, Lenku Drábkovou byl zápas proti Šternberku poslední. Přejeme jim hodně zdaru do dalších zápasů, teď už v seniorských kategoriích. S Plzní se loučí i Adéla Benediktová a Hanka Judlová. Obě nastupují na VŠ do Brna a štěstí budou zkoušet v extraligových týmech žen. Po ročním angažmá nás bohužel opouští i jeden z trenérů. Aleš Novák bude v další sezóně trénovat mládež v Prostějově. „Alešku“! děkuji za spolupráci a drž se!
 
Děkujeme všem, kteří nás hnali dopředu a pomáhali nám v celé sezóně. Vážíme si toho.