Z kvalifikace Českého poháru postoupily žákyně do 2. české sedmičky. V základní skupině jsme (2:0) porazili Střešovice, Mikulovu Praha "B" i Baník Sokolov. Nad VK Karlovy Vary jsme vedli 1:0 a 22:15 ve druhém. Tam jsme se ale zasekli a druhý set i zápas ztratili 13:15 v prodloužení (1:2). V neděli jsme ve skupině druhých zdolali (2:0) nejprve Kladno a pak i domácí Orion Praha "A" a získali tak možnost ještě se poprat o postup do elitní skupinu. Odveta s karlovarským VK dopadla bohužel podobně jako první střetnutí.

Po vyhraném prvním setu jsme tentokrát ve druhém vyhořeli, a ani v prodloužení jsme se pak do pohody nedostali (opět 1:2). Sezonu českého poháru tedy zahájíme pod vrcholem, na který se budeme chtít určitě podívat. Držte nám palce už za tři týdny (19. - 20. 10.).

Kvalifikační sestava Loko Plzeň: nahrávačky Anet Freislebenová, Terka Hladíková a Mia Černá, smečařky Julča Blasczyková, Ami Pížová a Julča Drahošová, blokařky Kačka Jandová, Marky Beranová a Maky Marková, alternující libera Barča Šípková a Verča Vítová. Dobrá práce.