VK České Budějovice

Prohra: 1:3

První utkání - 8.11.2019

Sestava:  Ulčová, Mizerová,Blumentritová,Beštová,Virtová,Váchalová, L - Preslová

Střídání: Berková, Mravčíková, Reiserová

Vyjádření hráčky: Ulčová Štěpánka

Zápas se nám ze začátku nedařil. Hrály jsme opatrně, dělaly jsme vlastní chyby, kterými jsme tlačily soupeře dopředu. V koncovce jsme měly poněkud smůlu, z toho důvodu jsme do druhého setu nastoupily položené. Za stavu 2:0 jsme už ale neměly co ztratit a poslední dva sety jsme hrály skvěle, protože se dostavily emoce a v koncovkách nám prostě chybělo štěstí.

Vyjádření trenéra: Jakub Brečka

První dva sety hledáme správný přístup k zápasu proti těžkému soupeři. Po otočení hráčských formací se naše hra výrazně zlepšuje. Útok je odvážný a živelný. Čtvrtý set ale následně ztrácíme v koncovce kde zatím podléháme vypjatým situacím.
Věříme ale že tyto zápasy nás posunou volejbalově na další level.

 

Druhé Utkání - 9.11.2019

Výhra: 3:0

Sestava: Ulčová, Mizerová, Blumentritová, Švejnohová, Mentlová, Váchalová, L - Prokšová

Vyjádření hráčky: Blumentritová Tereza

V průběhu zápasu jsme byly lepší na příjmu a tím pádem jsme mohly více útočit středem. Oproti včerejšímu zápasu jsme více bojovaly a až na nějaké chyby v servisu byl náš výkon podstatně lepší.

Vyjádření trenéra: Tomáš Netrval

Hráčky nastoupily do zápasu s větším odhodláním oproti včerejšímu utkání. Nebály se riskovat na servisu čímž lépe ubránily soupeře. Dobře se popraly se soupeřovým servisem a tím pádem mohly hrát více útočných kombinací převážně středem.