SK Hlincovka

Prohra: 1:3

První utkání - 29.11.2019

Sestava: Švejnohová, Ulčová, Mravčíková,Chlumecká,Virtová,Blumentritová, L Prokšová

Střídali: Berková,Reiserová, Mizerová

Vyjádření hráčky: Prokšová

Myslím si, že klíčové bylo to, že jsme první a třetí set začínaly se ztrátou 5 bodů. Pak jsme to začaly dotahovat až ke konci, kdy už jsme to nedokázaly. V klíčových momentech, kdy jsme měly skládat, tak jsme neskládaly, nebo jsme to vyhodily do outu, nebo do sítě, když jsme to měly alespoň uhrát.

Vyjádření trenéra: Jakub Brečka

První zápas proti Hlincovce. Zaprvé gratuluji soupeři k vítězství. Co bylo zásadní, byly naše vlastní chyby. Kažýdý set jsme začínaly za stavu 4:0 - 6:2, což se potom těžko dohání. Vždy ve zlomových chvílích, kdy se set lámal nebo rozhodoval, jsme udělali nějakou vlastní chybu, ať už správnou nebo ne, nicméně tím jsme soupeře neustále drželi na koni. Zápas bohužel nevyšel kůlovým útočícím hráčkám, kde v podtsatě jediná Verča Virtová byla úspěšná a nikdo se k ní bohužel útočně nepřidal. Spoustu vlastních chyb připisuji i ne úplně ideálnímu tréninkovému režimu v posledních 14ti dnech před tímto dvoukolem, kdy jsme se společně úplně neviděli. 

 

Druhé Utkání - 30.11.2019

Výhra: 3:2

Sestava: Mizerová, Ulčová, Mravčíková,,Blumentritová,Beštová,Reiserová, L Preslová

Střídali: Berková,Chlumecká, 

Vyjádření hráčky: Resierová

Zápas se nám ze začátku docela dařil. Soupeře jsme tlačily kvalitním servisem ale bylo tam až moc našich vlastních chyb. A v koncovce jsme podlehly 25:21. Ve druhém setu jsme se opřely o kvalitní servis a soupeře jsme suverénně porazily 25:12. Avšak ve třetím setu nám odešla přihrávka a tím pádem jsme nemohly útočit a Hlincovka se radovala z vyhraného setu 25:16. Ve čtvrtém setu už jsme nemohly nic ztratit. Vyhrály jsme 25:18 a čekal nás set pátý, který dopadl lépe pro nás.

Vyjádření trenéra: Jakub Brečka

Druhý zápas byl z naší strany podstatně lepší, hlavně útočně. Znovu jsme se dokázali opřít o první slet. Výrazně uvolněnější a lepší výkon předvedly hráčky na kůlech. Zvýraznil bych Helu Mizerovou, která po nějaké době znovu ukázala příkladný výkon i celkový postoj k zápasu. Dále nás trápí vlastní chyby. Vázne nám obrana v poli, hlavně v pozici 1, na tom potřebujeme zapracovat a následně zvýšit agresivitu obrany na síti.
Soupeř už nepředvedl tak dobrý výkon jako včera, taky hodně chyboval a za naše vlastní chyby jsme nebyli od soupeře tak trestatní jako ve včerejím zápase. Zápas byl dost na vlnách, buď set výrazně vyhrála Hlincovka nebo my. Následně v tiebreaku kdy jsme výrazně lépe začali, tak jsme na konci byli o něco šťastnější.