Liberec

Prohra: 3:0

První utkání - 1.12.2019

Sestava: Opavová, Beštová, Švejnohová, Virtová, Mravčíková,Brichtová, L Prokšová

Střídali: Kupilíková, Chlumecká, Reiserová

Vyjádření hráčky: Švejnohová

První zápas jsme prohály. Chybovaly jsme hlavně v koncovkách a dost nám chybělo štestí. Nevycházel nám servis a soupeř nás hodně zatlačil na přihrávce. Nakonec to byl ale poměrně dobrý zápas.

 

Druhé Utkání - 1.12.2019

Prohra: 3:0

Sestava: Kupilíková, Beštová, Švejnohová, Virtová, Chlumecká, Brichtová, L Prokšová

Střídali: Opavová, Mravčíková, Reiserová,

Vyjádření hráčky: Brichtová

Hodně jsme kazily servisy a to nás hodně dostávalo dolů. V poli jsme dělaly hodně vlastních chyb a málo jsme spolu komunikovaly. 

Vyjádření trenéra: Jakub Brečka

Oba zápasy proti Liberci bych zhodnotil najednou protože, až na malé výjimky byl jako přes kopírák stejný. Výrazný problém nám dělal vlastní servis, kde jsme nedokázali opakovat kvalitu a dělali jsme množství vlastních chyb. K tomu se přidala obrana hlavního kůlu, který jsme nedokázali ubránit a soupeř tam měl v podstatě v každém postavení kolem 60% uspěšnosti na útoku. To byl největší rozdíl v útočení obou týmů, kde oba útočily často na plnou obranu hlavního kůlu, ale soupeř byl v této činosti o 30-40% úspěšnější. Z výsledků z obou zápasů jsme samozřejmě zklamaní, protože jsme se na to svědomitě připravovali. O to víc nás to může mrzet, protože jsme v každém zápase měli setbal. V prvním setu jsme měli set bally tři a v třetím setu dva.
To samé v druhém zápase. Myslím si, že v koncových setech stačilo málo a průběh tohoto zápasu by byl jiný. V průběhu zápasu měla naše hra výborné úseky, proto si myslím, že jsme si nezasloužili v obou zápasech vyjít bodově naprázdno. Jsem rád, že se do naší hry dostává čím dál víc variant útoku prvním sledem, hlavně s přední nahrávačkou, to bych určitě vyzdvihnul.
Celkově naše hra neměla potřebný zápal a projev emocí, což je nezbytné, když chcete v tak těžkých zápasech pomýšlet na nějaké dílčí vítězství. Samozřejmě gratuluji soupeři k vítezství, protože zvítězil zaslouženě.