Nusle

Výhra 3:0

První utkání - 6.12.2019

Sestava: Ulčová, Mizerová, Blumentritova, Beštová,Chlumecká,Mravčíková, L Preslová

Střídali: Váchalová

Vyjádření hráčky: Preslová

Myslím si, že to byl dobrý týmový výkon. Dobře jsme podávaly a tím pádem jsme tlačily soupeře servisem. Myslím si, že jsme určitě splnily to co jsme si s trenérem řekli. Řekla bych, že oproti minulému zápasu jsme na tom byli s náladou lépe. Všem se nám celkově lépe hrálo.

Vyjádření trenéra: Jakub Brečka

Myslím si, že o výsledku v prvním zápase rozhodla koncovka prvního setu, do ktérého jsme nastupovali s tří bodovým mankem na soupeře, který jsme ale dokázali smazat a stav vyrovnat. Výrazně nám na to pomohl kvalitní servis, který jsme v konci nezkazili a následně poctivá obrana. Vítězství v tomto konci nám dodalo klid a následně i odvahu do dalšího průběhu zápasu, který jsme už měli v podstatě pod kontrolou. Dál jsme se opírali o kvalitní servis a poctivou obranu. K tomu se přidal výborný výkon všech hráček na útoku. Žádné další drama jsme už nepřipustili. Zápas jsme vpodstatě bezproblému dohráli na vítězství za 3 body.

 

Druhé Utkání - 7.12.2019

Výhra: 3:0

Sestava: Ulčová, Mizerová, Blumentritova, Švejnohová,Váchalová,Mravčíková, L Preslová

Vyjádření hráčky: Váchalová

Druhý zápas proti Praha Nusle, který jsme odehrály tuto sobotu se nám povedl. Vyhrály jsme 3:0. Každý set jsme si vytvořily docela velký náskok hned na začátku, tak jsme závěry setů dohrávaly celkem v poklidu a to nám vyhovovalo. Hrály jsme svojí hru, makaly jsme v poli a přihrávka s podáním také nebyla zanedbána.

 

Vyjádření trenéra: Netrval

Do druhého zápasu jsme naskočili bez problému. Každý set jsme si udělali náskok 4-6 bodů.
Tlačili jsme soupeře kvalitním servisem a tím pádem jsme mu nedali moc šanci vymýšlet na útoku. Zápas jsme bez problému dohráli za 3 body.