SK ŠPANIELKA ŘEPY

Výhra: 3:0

První utkání - 8.12.2019

Sestava: Opavová, Beštová, Švejnohová, Virtová, Mravčíková,Chlumecká, L Krausová

Vyjádření hráčky: Krausová

V prvním zápase se nám hodně dařilo podání a výborně jsme útočili jak smečařky tak i blokařky. Na bloku byly holky hodně úspěšné a celkově si myslím, že se nám zapas vydařil a moc mě to bavilo.

 

Druhé Utkání - 8.12.2019

Výhra: 3:0

Sestava: Kupilíková, Beštová, Švejnohová, Virtová, Reiserová, Chlumecká, L Krausová

Střídali: Opavová, Mravčíková,

Vyjádření hráčky: Kupilíková

První set jsme vyhrály poměrně lehce. Celý set jsme si udržovaly náskok a nakonec vyhrály 6 bodovým rozdílem. Od druhého setu jsme se trápily servisem, často jsme chybovaly a nebo podaly nekvalitní servis, který si soupeřky lehce zpracovaly. I přesto jsme především velkou bojovností v poli a uhráváním bodových situací dokázaly vyhrát 3:1 a ze Španielky jsme si privezly 6 bodů. Vyzdvihla bych výkon kadetky Terky Krausové, která kvůli velké marodce našeho týmu nastoupila na postu libera a oba zápasy odehrála skvěle jak na přihrávce, tak v poli.

Vyjádření trenéra: Netrval

Prvním zápas jsme začali bez problému. Soupeře jsme tlačili na servisu a dobře jsme bránili.
V každém setu jsme si udělali náskok 5 a více bodů. Kvalitní obranou jsme soupeři nedali moc možností na útoku.

Ve druhém zápase jsme prohráli jeden set vlastními chybami.Měli jsme spoustu zkažených servisů a vlastních chyb a tím pádem jsme měli problém dohnat soupeře v koncovce. Další set jsme se hned oklepali a bez problémů dohráli zápas. Pochvala patří Tereze Krausové, ktérá poprvé nastoupila s našimi Juniorkami a poprala se s tím na výbornou.