Královo Pole B

Prohra 3:1 

První utkání - 24.1.2019

Sestava:
Ulčová, Virtová, Beštová, Chlumecká, Mentlová, Švejnohová, L. Körnerova 
Střídali: Mizerová, Opavová

Vyjádření hráčky: Körnerová Adéla

V pátek v poledne jsme se vypravili vlakem do Brna odehrát další dva zápasy 1. Ligy žen. Naši sestavu paradoxně tvořil tým juniorek a jen 2 ženy. I když jsme v prvním zápase předvedly velmi kvalitní výkon, nepodařilo se nám zápas dovést do vítězného konce. V sobotním zápase se štěstí obrátilo na naši stranu a zvítězili jsme 3:1.

 

Druhé utkání - 24.1.2019

Sestava: 

Ulčová, Mravčiková, Beštová, Chlumecká, Vchalová, Švejnohová, L. Körnerova
Střídali: Opavová, Mizerová, Virtová, Mentlová

Vyjádření trenéra: Jakub Brečka

V podstatě to byl souboj dvou juniorských týmů, hráčka seniorskeho věku byla na palubovce jedna max dvě (Ulcova, Mizerova)
V průběhu obou zápasů nás trápí hlavně vlastní hra. Nevynucene chyby v útoku, zbrkle chyby v mezihre... Se soupeřem navzdory tomu držíme krok hlavně diky stabilní přihrávce, kvalitnímu a zodpovědnemu servisu, dari se nám bránit silné směry útoků soupeře. Dobře rozehrane sety ale nedokážeme v konci dotáhnout, zalekneme se dobrého servisu soupeře a zápas po dobrem výkonu ztrácíme.
Ve druhém zápase se sestavy na obou stranách změnili. Musíme konstatovat že soupeř nám v průběhu zápasu výrazně pomáhá vlastními chybami.
Obě naše smecarky se trápí na útoku. Do koncovek setů nas dostává výkon blokarek a kvalitní servis všech hráček. Výrazně pomáhá i střídání Mentlove/ Virtove do koncovky třetího a Mentlove do koncovky čtvrtého setu. Jsme rádi za vítězství ale hlavně za kvalitu servisu, to jsme si totiž zadali na poradě před zápasem.