Žižkov

První utkání - 10.1.2020

Prohra 0:3(24, 23, 23)

Sestava: Ulčova, Váchalová, Beštová, Chlumecká, Mravčiková, Blumentritová, L: Körnerova
Střídali: Opavová

Vyjádření hráčky: Blumentritová

Zápas hodnotím kladne,co se týče našeho projevu na hřišti a bojovnosti. Bohužel jsme udělaly opravdu velké množství nevynucených chyb.To nás pak dohnalo v koncovkách setu,kdy jsme vždy prohrály nejtěsnějším možným rozdílem.

Vyjádření trenéra: Brečka

Na první dvě kola nadstavbové části první ligy žen jsme navštívili team Žižkov. Je to team, který stejně jako my, postupoval po základní části ze třetího místa. Stejně jako my, si ze základní části přinesl 6 bodů. Na Žižkov pricházíme v dost v okleštěné sestavě. Dále v teamu bojujeme s marodkou. Musím konstatovat, že v prvním zápase bojujeme spíše sami proti sobě.

Děláme velké množství nevynucených chyb. Jak na servisu, tak v útoku. Tím jsme odsouzeni v každé koncovce tahat za kratší konec a všechny tři sety ztrácíme s nejkratším možným rozdílem bodů. Je to velká škoda. Navzdory tomu, že se nám do našeho volejbalu pomalu vrací přihrávka a k tomu máme soupeře výborně ubráněného, tak to nedokážeme potvrdit útokem. Některé naše hráčky se potřebují zbavit strachu, odhodit zábrany a věřit ve vlastní schopnosti.

 

 

 

Druhé Utkání - 11.1.2020

Výhra 3:0(21, 18, 22)


Sestava: Ulčová, Virtová, Švejnohová, Váchalová, Mravčiková, Blumentritova, L: Körnerova

Vyjádření trenéra: Brečka

K druhému zápasu jsme přistoupili o něco zodpovědněji. Soupeře známe a víme, že nemusíme až tak tlačit servis a v nepřipravených útočných akcích hrát více teamově. To se odráží na hře a průběhu celého zápasu, kdy máme vždy určitý bodový náskok. Dále funguje přihrávka a obrana. Samozřejmě děláme v podstatě méně chyb, než v prvním zápase. Dále hledáme ztracenou jistotu na servisu, kde až na výjimky nedokážeme držet kvalitní servis.
Celkově mám z obou zápasů dobrý pocit, když samozřejmě opominu vlastní chyby v teamu.
Věřím, že do té naší hry dokážeme dát více zodpovědnosti a týmovosti. Jen tak dokážeme potrápit všechny týmy předních příček.