1. Plzen - Řepy 3:0(17, 14, 17)

Sestava: Kupiliková, Virtová, Beštová, Chlumecká, Mravčiková, Švejnohová L. rnerova

Vyjádření hráčky: Opavová

Sobotní zapás se Španielkou zahájil naši 2.nadstavbu, kde bylo cílem získat z každého zápasu plný počet bodů. Hned v prvním zápase, s námy už známou Španielkou, jsme od samotného začátku plnily pokyny trenéra, přes dobrý servis a přihrávku jsme držely soupeřky pod sebou, nepustily je k žádnému velkému bodovému náskoku a dotáhly jsme to až do vítězného konce 3:0. V tomto duchu pokračoval i celý turnaj, který jsme zvítězily.

 

 

 

Plzen-Přerov 3:0 (16, 17, 17)

Sestava: Kupiliková, Virtová, Beštová, Chlumecká, Mravčiková, Švejnohová L. rnerova
Střídali: Mentlová

 

Vyjádření hráčky: Chlumecká

Report k zápasu s Přerovem:
V sobotu večer nás čekal Přerov. Věděly jsme, že z trojice Řepy, Vysočina a Přerov bude právě s Přerovem nejzajímavější zápas. Věděli to i fanoušci, kteří přišli v hojném počtu. Od začátku prvního setu jsme držely soupeře pod sebou a vyvíjely jsme na něj tlak, který asi neunesl jejich pan trenér, který během zápasu dostal žlutou a následně i červenou kartu. Nenechaly jsme se tímto vyvést z míry a nad Přerovem jsme vyhrály 3:0.

 

 

 

Plzeň-Vysočina 3:0(11, 16, 13)
Sestava: Kupiliková, Virtová, Beštová, Mentlová, Švejnohová L. rnerova
Střídali: Reiserová, Červená, Hlaváčová

Vyjádření hráčky: Švejnohová

V neděli ráno jsme odehráli 3. zápas 2.nadstavbové časti.Naším soupeřem byla Vysočina.Celý zápas jsme drželi soupeře pod sebou a bez větších komplikací dovedli zápas do vítězného konce 3:0. Do utkání se zapojili všechny hráčky a moc děkujeme Terce Hlaváčové z kadetek za pomoc.

 

Vyjádření trenéra: Brečka

Zápasy tohoto turnaje budu hodnotit dohromady, protože až na pár maličkostí byly v podstatě všechny stejné.

Postupně jsme změřili svoje síly s družstvy z Řep, Přerova a Vysočiny. Dovolím si tvrdit, že jsme měli všechny zápasy od začátku až do konce pod kontrolou. Ani jeden soupeř se s námi do koncovky nedostal. Na velkou chválu to bohužel není, protože kvalita ostatních družstev byla nízká.

Hráli jsme s týmy, kterým hrozí baráž o udržení v extralize. Pochvala patří celému týmu. Zadání bylo jasné, koncentrovat se na vlastní hru a nepřizpůsobovat se hře soupeře. Až na malé výkyvy jsme toto dokázali plnit a s tím jsem spokojen.