Dobřichovice - Plzeň 0:3 (22,20,16)

Sestava: Ulčová, Virtová, Beštová, Mizerová, Mravčiková, Blumentritová L. Preslová
Střídali: Chlumecká, Berková,

Vyjádření hráčky: Berková

V pátek jsme vyrazily za velmi kvalitním soupeřem do Dobřichovic. Zápas byl hodně bojovný, ale soupeř měl velice zdrcující servis, který nás porazil. Konečný stav byl tedy 3:0.

Vyjádření trenéra: Brečka

Myslím, že celkově jsme proti nim předvedli lepší výkon než v domácím prostředí. První dva sety byly relativně vyrovnané. Utekl nám až třetí set, kde soupeř měl výrazně navrch. Problém vidím ve dvou základních činnostech a to v servisu a přihrávce. Jednou nám jde servis a dokážeme se o něj opřít, ale máme problém na přihrávce. Tím pádem se výrazně trápíme v útoku. Naopak když nám jde přihrávka, ztrácíme koncentraci na servisu a následně se nám nedaří v obraně.Věřím, že když dokážeme stabilizovat kvalitu těchto dvou činností, tak se náš volejbal výrazně pozvedne. Gratulujeme soupeři k zasloužené výhře a zisku tří bodů.

 

 

 

Dobřichovice - Plzeň 0:3 (14,24,23)

Sestava: Ulčová, Váchalová, Červená, Mizerová, Mentlová, Blumentritová L. Preslová
Střídali: Prokšová,Berková,Raiserová

Vyjádření hráčky: Červená

V sobotu jsme hrály druhy zapas proti Dobřichovicích, který jsme sice prohrály 3:0, ale hodně jsme bojovaly.
První set jsme se teprve rozehrávaly, ale druhy a třetí set už to bylo hodně vyrovnané. Dobřichovice nás celkové přehrály hlavně útokem a obranou a taky měly více štěstí ve hře než my.

Vyjádření trenéra: Netrval

Zápas jsme nezačali zrovna nejlépe. Měli jsme problémy s přihrávkou.Než jsme se rozkoukali, tak jsme prohrávali o 10 bodů. Do druhého setu jsme se už vzpamatovali a hráli se soupeřem vyrovnaně. Druhý a třetí set jsme na útoku v koncovkách prohráli vlastními chybami.