Plzeň - Královo Pole B 3:2( -21, -21, 23, 22, 13)

Sestava: Chlumecká, Ulčová, Blumetritová, Mentlová, Mravčíková, Beštová, L Preslová

Střídali: Váchalová,Berková,Reiserová, Mizerová, L Prokšová

 

Vyjádření hráčky: Berková

V pátek jsme nastoupily na domácí palubovce proti velmi kvalitnímu soupeři z Brna. Sety byly zpočátku velice vyrovnané, ale v koncovce jsme neudržely dobrý výkon a první dva sety vždy prohrály, ale ve 3. Setu nastal zvrat, kterého jsme velice úspěšně využily a tudíž bereme vítězství 3:2

 

Vyjádření trenéra: Brečka

První dva sety zápasu probíhaly relativně stejně. Začátek jsme měli vždycky pod kontrolou. Vytvořili jsme si i větší bodový náskok. Následně přišel herní výpadek. Hlavně na přihrávce. K tomu pár vlastních chyb a v obou koncovkách byl soupeř odvážnější než my. Následně nám ale soupeř, pro mě nepochopitelně, daruje třetí set, kdy udělá čtrnáct vlastních chyb. To i nás dostalo do hry. Následně se náš výkon zlepšil. Ve čtvrtém a pátém setu se hrál pěkný volejbal, kde rozhodly spíše body na obou stranách, než vlastní chyby. To určitě přispělo k atraktivitě těchto dvou setů pro diváka. Rozhodly maličkosti. Párkrát jsme dokázali dobře vystřídat a změnit tempo vlastní hry. Projev na kurtu a bojovnost nás nakonec přivedlo k vítězství.Poděkování patří všem divákům, kteří vytvořili výbornou atmosféru. Do zápasu zasáhla většina hráček, takže to byla vyloženě týmová práce.Rád bych vyzdvihl výkon Kačky Beštové.

 

 

 

Plzeň - Královo Pole B 3:0( 14,20,16)

Sestava: Chlumecká, Ulčová, Blumetritová, Mentlová, Mravčíková, Beštová, L Prokšová

Střídali: Berková, Mizerová

 

Vyjádření hráčky: Mizerová

V sobotu to bylo už o něco lepší,přestaly jsme dělat tolik vlastních chyb a skočily jsme na Brno od začátku a vyhrály s přehledem 3:0.

 

Vyjádření trenéra: Brečka

Druhý zápas jsme měli v podstatě celý čas pod kontrolou. Zabezpečila to hlavně klidná přihrávka a zodpovědný servis. Každá hráčka si plnila svoje vlastní úkoly. Dohromady to vytvářelo ucelený volejbal. Přispěl tomu i výkon soupeře, který byl slabší než v pátek. Pro mě doposud nejlepší zápas co zahrála Denisa Mentlová.