5.+ 6.kolo 1L ženy, Červený Kostelec – Volejbal Plzeň 

  1. 1. Zápas 0:3 (-14, -19, -22)

Sestava: Kupilíková, Mravčíková, Beštová, Chlumecká, Mentlová, Blumentritová L: Kornerová 

Střídali: Opavová, Boháčková, Virtová 


  1. 2. Zápas 1:3 (22, -11, -20, -18)

Sestava: Kupilíková, Reiserová, Švejnohová, Chlumecká, Mentlová, Blumentritová L: Kornerová 

Střídali: Opavová, Boháčková


Cesta do Kostelce se nám trošku protáhla, Praha klasicky nezklamala. Plánovaný začátek jsme nakonec o půl hodiny museli posunout, tímto děkujeme domácímu týmu, že na nás počkali. Převlíkání proběhlo už v autě a po zkrácené rozcvičce jsme na to vlítli. Soupeře jsme tlačili hlavně servisem, tím pádem byla naše obrana často krát připravena a úspěšně plněná. V některých momentech zápasu trošku podléháme atmosféře, kterou vytváří domácí obecenstvo. Nicméně i v pozměněný sestavě máme zápas pod kontrolou. 

V sobotu jsme začali už 9 00 (po nás byl na plánu turnaj - krajský přebor kadetek). Soupeř vůbec na nic nečekal a hned nás trápil hlavně nestandardním útokem. Doléhá na nás atmosféra – přichází nepřesnosti, chyby plynoucí ze špatný komunikaci a první set v konci ztrácíme. To nás správně nakoplo a v dalším průběhu zápasu už jsme soupeře drželi pod sebou. Znovu si pomáháme kvalitním servisem a zodpovědní přihrávkou, na to se nabaluje poctivá obrana a agresivní útok. 

Radost mi dělá fakt, že hráčky, které nedostávají až tolik herních příležitostí, byly přínosem pro tým. Je vidět, že herní šanci si váží a chtějí jí využít naplno.