Volejbal Plzeň "B" – SK Španielka Řepy
1. utkání: 2:3
Sestava: Freislebenová, Paruchová, Jandová, Valentová, Blasczyková, Ciprová, libero Vítová
Střídaly: Zídková, Marková, Soukupová
2. utkání: 3:0
Sestava: Zídková, Paruchová, Jandová, Valentová, Blasczyková, Msrková, libero Vítová
Střídaly: Freislebenová, Cirová, Soukupová
 
Vyjádření kapitánky: Aneta Freislebenová
Máme za sebou 2 dobře odehrané zápasy, které nám ukázaly, že v našich „dvojitých utkáních" nezáleží na výsledku předchozího zápasu. Zjistily jsme také, na co je potřeba se při trénincích zaměřit. Věříme, že se vzhledem k současné situaci budeme moci co nejdříve zase vrátit na hřiště a pokračovat v naší práci.
Vyjádření trenérky: Agáta Straková

V prvním zápase jsme se nedokázaly zklidnit a velkým množstvím chyb podpořily soupeře. Problém nám dělalo zpracování podání a bohužel i míčů zadarmo. Bez mluvení ani jedna tato činnost nepůjde. Na útoku se nám dařilo jen v krátkých intervalech a nechaly jsme se rozhodit několika upísknutími. Dobrou stránkou je, že víme, na čem pracovat a na co se zaměřit.
V druhém zápase se ukázalo, že se dokážeme odpoutat od prvotního neúspěchu a plně se soustředit před sebe. Holky nastoupily odhodlané tento zápas vyhrát a jejich výkon tomu odpovídal. Zklidnili jsme se v poli i na nahrávce a začalo přibývat útoků. Je velká škoda, že nám stále do hřiště spadlo velké množství míčů jen proto, že jsme si nezavolaly. Každopádně všem holkám patří velká pochvala za předvedený výkon.