Extraligové kadetky hrály poslední turnaj
 
Extraligové kadetky odehrály v Praze 14.–15.4.2022 poslední turnaj této sezóny. Turnaje se zúčastnily družstva Orionu Praha, Šternberku, Olomouce a domácí Mikulova.
V prvním utkání jsme rozehráli s družstvem Olomouce a v každém setu to byl vyrovnaný volejbal. Velmi nás v úvodu trápily smečařky Olomouce Zapletalová a Štolfová, které se nám nedařilo ubránit. V průběhu utkání jsme po střídání zlepšili podání a omezili vlastní chyby na minimum. Pátý set jsme nakonec zvládli. Ve druhém utkání jsme narazili na Šternberk, který jsme v minulém turnaji porazili. První set jsme odehráli bez chyb a pestrým útokem zvítězili. Od druhého setu nás soupeř přehrál velmi kvalitním servisem a nepustil do hry.
Druhý den nás čekali oba pražské týmy. V utkání s Orionem to byl od začátku dramatický volejbal. Po dvou prohraných setech holky odvahou a nasazením v koncovkách zápas otočily a zvítězily. Poslední utkání sezóny jsme odehráli s domácí Mikulovou. Utkání bylo po celou dobu pod naší kontrolou a holky si s radostí zahrály.
V turnaji jsme skončili na druhém místě. O výsledek v tomto posledním turnaji se zasloužilo všech 12 hráček.
 
Výsledky:
Plzeň – Orion Praha 3:2
Plzeň – Olomouc 3:2
Plzeň – Mikulova 3:0
Plzeň – Šternberk 1:3