15.+16.kolo 1L ženy, 2.část soutěže, Volejbal Plzeň – SG Ludvíka Daňka Brno

1. Zápas 3:1 (-14, 15, 20, 17)

Sestava: Ulčová, Mentlová, Blumetritová, Boháčková, Obrtlíková, Bezděková L: Krausová

Střídaly: Burdová, Hlaváčová, Stará K, Reiserová, Švejnohová

 Netradičně v týdnu (středa + čtvrtek) jsme odehráli poslední dvě kola ligy žen, z důvodu víkendového souběhu s posledním turnajem extraligy juniorek. Naším soupeřem je taky mladý tým z Brna. Začátek utkání nám vůbec nevychází. Je viditelná delší pauza přes velikonoční svátky. Po prvním setu, který je jasně v režii soupeře, trošku zvyšujeme hlas a probouzíme se. Naše hra se celkově zlepšuje, hrajeme víc spolu. Pomáháme si servisem. Výborně útočíme na krajích sítě. Stabilizuje se příjem podání, tím lehce ztrátujeme. Od druhého setu máme zápas až na malé výjimky pod kontrolou, zaslouženě vítězíme za tři body.

 

2. Zápas 3:0 (17, 16, 18)

Sestava: Hlaváčová, Mentlová, Švejnohová, Boháčková, Reiserová, Bezděková L: Krausová

Střídaly: Chlumecká, Stará K

Do druhého zápasu nastupujeme v obměněné sestavě. Příležitost dostává Terka Hlaváčová na nahrávce, na S2 do základní sestavy nastupuje Míša Reiserová. Od začátku takticky navazujeme na včerejší zápas. Soupeře tlačíme servisem. V naší hře se střídají pěkné momenty s těmi míň povedenými. Vždy si ale držíme několika bodový odstup od soupeře. Zápas v komorní atmosféře přivádíme do vítězného konce.

 Moc mě těší, že jsme sezónu zakončili vítězně a doma. Celému týmu patří velké díky a gratulace za celkové čtvrté místo v soutěži. Zároveň děkuji všem lidem, kteří nás v průběhu celé sezóny podporovali a pomáhali nám.