Závěrečný turnaj Českého poháru v Plzni
 
Extraligové kadetky odehrály o víkendu v domácí hale závěrečný turnaj Českého poháru. Jednalo se o turnaj, který nahradil zrušené kolo ČP z důvodu covidu. Díky domluvě trenérů družstev z první sedmičky ČP (Olymp Praha, Prostějov, Přerov, Kladno, Znojmo a Kolín) se holky mohly rozloučit s letošní sezónou před domácím publikem.
V sobotu holky sehrály čtyři utkání, postupně s družstvy Přerova, Kolína, Prostějova a Olympu. Kromě vítězství 2:0 nad Kolínem musel u ostatních rozhodnout tie-break. V nich jsme byli dvakrát úspěšní (Přerov, Prostějov) a jeden prohráli (Olymp). V neděli jsme pokračovali na vítězné vlně a porazili Znojmo i Kladno.
V průběhu víkendu se na hřišti prostřídaly všechny hráčky. Základem naší hry byl kvalitní servis a obětavá obrana v poli. Holky na hřišti velmi dobře spolupracovaly a komunikovaly. Podařilo se nám oproti turnaji v Prostějově dotáhnout k vítězství koncovky třetích setů. Jediné prohrané utkání s Olympem nás mrzelo, ale v tie-breaku jsme nezvládli vzdorovat kvalitnímu podání soupeře. Celkově odehrály holky nejlepší turnaj v této sezóně, a to nejen výsledkově, ale především svým nasazením a velkou chutí zvítězit. 
Velké poděkování patří divákům, kteří oba dva dny vytvořili v hale pro holky bouřlivou atmosféru.
 
Výsledky:
Plzeň – Kolín 2:0
Plzeň – Prostějov 2:1
Plzeň – Znojmo 2:1
Plzeň – Kladno 2:0
Plzeň – Olymp 1:2
Plzeň – Přerov 2:1