6 bodů, 6 bodů, hej, hej, hej!

V sobotu 22.10. jsme na domácí palubovce přivítali tým z Děčína/Rumburka. Z minulé soboty jsme se dostatečně ponaučily a do prvního zápasu jsme vstoupily nebojácně. Tlačily jsme soupeřky na podání a nedělaly zbytečné chyby. Zároveň jsme dobře přijímaly a tak jsme mohly o dost více útočit středem. V každém setu jsme si vybudovaly dostatečný náskok, díky kterému jsme si mohly dovolit vystřídat všechny hráčky. Zkrátka všechno šlapalo, tak jak mělo a odměnou nám byla výhra 3:0.

Po relativně krátké pauze (hodince) jsme nastoupily do druhého zápasu, který se nesl v podobném duchu. Nenechaly jsme soupeřky převzít vedení a opět jsme zvítězily 3:0. Třešničkou na dortu byl poslední bod Denisy Jurčenkové (blokařka), která dorazila na zápas v 11:58, a bez toho aniž by si sáhla na balon, dostala pověření trenéra a nastoupila do koncovky třetího setu, kde dala poslední bod, a stala se tak prezidentem na hřišti. Ze soboty si tedy odnášíme 6 bodů. Další víkend nás čeká pauza a 5.11. se představíme na palubovce Kladna, které je v druhé lize žen nováčkem.

1. zápas 3:0 (16,16,16)
2. zápas 3:0 (15,19,17)
Sestava: Blumentritová, Bohůnková, Dvořáková, Härtelová, Havlíčková, Juránková, Jurčenková, Lukešová, Marková, Pařízková, Rychnová, Valková