Nejdelší turnaj v sezóně

Holky si zaslouží velikou pochvalu, že vydržely pracovat až do konce, a i přes viditelné známky vyčerpání přistupovaly i k poslednímu, tedy šestému zápasu poctivě a oba sety si odpracovaly na jedničku.

Do Chodovského kola se přihlásila dvě nová družstva a všechna původní dorazila, takže jsme odehráli zápasy: Mikulovka (1:1), Slavia Plzeň (1:1), S.V.B.C. (2:0), Chodov (0:2), Tábor (0:2) a Rokycany (2:0).

Výsledkově se jedná rozhodně o náš nejlepší turnaj a výkon tomu odpovídal. Ve hře se promítla obrovská práce, kterou holky odvádí na tréninzích a jsem moc ráda, že stejně poctivě holky přistoupily i k zápasům. Povedl se nám první úspěšný bodový blok, několikrát jsme dokázali vybrat míč v pádu, pravidelně si voláme a snažíme se o útok z výskoku.

Hra s liberem nám nečiní téměř žádné potíže a pro holky je tento systém viditelnou pomocí. Další kolo Poháru krajů nás čeká až v roce 2023 a to hned v lednu. Toto kolo navíc pořádáme, tak doufáme, že nás přijdou podpořit i fanoušci a budeme mít stejnou atmosféru, jakou měli v sobotu domácí v Chodově.

Soupiska:
Šmídová (N), Nováková (N), Duchková (U), Šandová (B), Trnková (B), Hraničková (B), Křížovská (S), Šašková (S), Salehová (L)