Sobotní zápasy ženám nevychází

Volejbal Plzeň – VK Královo Pole B 3:0 (31:29, 27:25, 25:15)

Brněnské družstvo přijelo na utkání s mírným zpožděním v pouhých sedmi hráčkách. Ani to je nelimitovalo být nám velmi dobrým soupeřem. Celkově se v utkání objevilo velké množství chyb na obou stranách, my jsme díky důrazu v útoku dokázali vybojovat dvě důležité koncovky a ve třetím setu už mladé hráčky Králova Pole nedokázaly vzdorovat. Velmi cenné tři body do tabulky

Volejbal Plzeň – VK Královo Pole B 1:3 (10:25, 25:15, 20:25, 22:25)

V sobotu jsme se v prvním setu nedokázali ničeho chytit, všechny činnosti byly podprůměrné. Druhý set byl úplný opak, dokázali jsme se zkoncentrovat a agresivitou a důsledností tentokrát dominovali my. Zbývající dva sety byly spíš o čekání na chyby soupeře než o vlastní iniciativě soupeře přehrát, nikdo z hráček nedokázal zavelet k obratu a Brno si zaslouženě odváží tři sobotní body.

David Konečný (trenér):
V obou zápasech mi chybělo nasazení a odhodlanost hráček, kterou předváděly při minulých zápasech v Hronově. Celkově byl náš projev na hřišti spíše mdlý, postrádali jsme koncentraci a náboj. Nicméně jsem rád za tři body, věřím, že v tomto týdnu zapracujeme více na věcech, které nám v utkáních s Brnem nevycházely.

Kateřina Chlumecká (kapitánka):
Z pátečního zápasu si sice bereme 3 body, ale nemám z toho tu radost, kterou bych po vyhraném utkání bez ztráty setu měla mít. Přišlo mi, že nám hodně pomohlo štěstí, které se na nás smálo celý zápas, protože předvedený výkon výsledku neodpovídal. Bohužel během sobotního zápasu se štěstí na nás jen pousmálo ve druhém setu. Na konci třetího setu přišla malá naděje, kdy jsme vzdorovaly brněnskému matchballu po dobu 8 míčů, kde jsme předváděly neskutečně bojovný volejbal. Nicméně tato bojovnost přišla pozdě a Brno zabránilo nečekanému obratu.