Na Kladno jsme doma nestačily

Po volném víkendu jsme se v sobotu 11. února sešly opět na „Lokotce“, kde se konala další dvě kola sezóny, ve kterých jsme v rámci domácích utkání hostily letošního nováčka z Kladna. Sice stále bez hlavní nahrávačky, která nás po doznívající nemoci přišla podpořit alespoň k zápisu, jsme se v 9:00 sešly již v o něco lepší a hlavně početnější skupině a začaly jsme se připravovat na soupeře. Hned v začátku prvního setu byla patrná převaha hostujících hráček, kterým se o poznání více dařilo skládat své útoky a svým servisem nám znepříjemňovaly začátky výměn. Jejich hra byla celkově poměrně různorodá a i přes snahu se nám nepodařilo bodový stav otočit a prohrály jsme 0:3.

Posilněné polévkou z naší hospody jsme o poznání lépe zahájily druhý zápas. Zlepšily jsme přihrávku, od které se odvíjelo i zlepšení dalších herních činností a podařilo se nám vyhrát první set. V tomto tempu jsme bohužel nevydržely, v dalším setu jsme si nechaly utéct koncovku, následně začaly opět více chybovat a vždy uprostřed setů umožnily soupeřkám o několik bodů odskočit, což se nám stalo osudným Druhý zápas jsme prohrály 1:3.

V rámci následujících tréninků se pokusíme zaměřit na zlepšení některých úkonů, které nebyly tuto sobotu stoprocentní, a hned za týden u nás přivítáme tým z Domažlic.

1. zápas 0:3 (-16,-16,-20)
2. zápas 1:3 (19,-24,-15,-19)
Sestava: Blumentritová, Härtelová, Havlíčková, Juránková, Marková, Pařízková, Paulová, Rozsypalová, Rychnová, Vlková