Plný počet bodů pro ženy
 

Volejbal Plzeň - VK KP Brno 3:1 (25:19, 20:25, 25:20, 25:23)

Do zápasu jsme vstoupili bez váhání a s odvahou. To se nám s menšími zaváháními dařilo a Brnu jsme nenechali příliš velké šance na rozehrání. Naší hře dominovala již zmíněná odvaha jak na servisu, tak na útoku a s tím i spojená kvalitní obrana nejen na síti. Ze zápasu si tak odnášíme zasloužené 3 body. 

Volejbal Plzeň - Hronov 3:1 (25:11, 18:25, 25:23, 25:15)

Náš kvalitní výkon pokračoval i v sobotním zápase, kdy jsme hráčkám z Hronova nedovolili tvořit hru a po celou dobu jsme je drželi pod sebou. Mírné zaváhání ve druhém setu nás nerozhodilo a nedovolili jsme, aby Hronov zvrátil průběh utkání a my tak opět  zvítězili za tři body. 

 

David Konečný (trenér):
Oba dva zápasy se děvcatům velmi dobře povedly. Celkově musím vyzdvihnout odvahu v důležitých momentech obou utkání, velmi kvalitní servis a vykrývání. Oba zápasy to byl bojovný výkon plný emocí. Teď už se ale soustředíme na baráž.

Kateřina Chlumecká (kapitánka):
Do obou dvou zápasů jsme vstoupily s vědomím, že o nic nejde, což sice byla pravda - o body nešlo, nicméně šlo o naše psychické rozpoložení před baráží, která nás čeká. Obě utkání byla velmi podobná. Pomáhaly jsme si v těžkých chvílích, plnily jsme základní pokyny a hrály společně. Z výher máme všichni velkou radost, ale mrzí nás, že to nemohlo přijít dřív. Věříme ale, že naše vítězná vlna začala a bude pokračovat v průběhu celé baráže.