Plzeň - Žizkov 3:0 (16,16,22)

Sestava: Ulčová,Mravčíková,Mentlová,Mizerová,Beštová,Blumetritová, L Preslová

 

Vyjádření hráčky: Blumetritová

V prvním a druhem setu jsme soupeřky nepustily ke hře a vždy držely par bodovy náskok. Velkou výhodou byl náš kvalitní servis i obrana na síti. Soupeřky na rozdíl od předchozích zápasů nekladly přílišný odpor, my hrály svou hru a to stačilo.

 

 

Vyjádření trenéra: Netrval

Začali jsme hned od začátku tlačit soupeře servisem. Musím pochválit naši obranu na síti i v poli, kdy jsme soupeři nedali moc možností k útoku.

 

 

Plzeň - Žizkov 3:2 (17, -19, -17, 24,4)

Sestava: Ulčová,Mravčíková,Mentlová,Mizerová,Reiserová,Blumetritová, L Preslová

Střídali: Chlumecká

 

Vyjádření hráčky: Reiserová

Už od začátku zápasu jsme soupeře tlačily kvalitním servisem, stejně jako v pátek večer. V prvním setu se nám to velice dařilo, ale naše vlastní hra bohužel moc nefungovala. I přes spoustu vlastních chyb jsme 1. Set vyhrály. Soupeř ve druhém a třetím setu začal lépe přihrávat a docela snadno oba dva sety vyhrál. Ve čtvrtém setu se naše vlastní hra zlepšila a nakonec i 5. Set dopadl lépe pro nás.

 

 

Vyjádření trenéra: Netrval

Musím pochválit Mravčíkovou, která zastoupila naše blokařky a poprala se s tím na výbornou. Sobotní zápas jsme bojovali až do tie-breaku. Prali jsem se s přihrávkou. Na začátku dvou setu, jsme začali dělat vlastní chyby a dali možnost soupeři náskoku 5 - 7 bodů, které se v koncovkách hůře dohánělo. Na začátku tie braeku jsme nedali možnost soupeři a udělali si náskok 8 bodů a bez problému jsme dohráli zápas.