První domácí dvojzápas přináší plný počet bodů

V prvním domácím zápasu sezony jsme se střetnuli s nám velmi známými holkami z Domažlic. Z líbánek se nám vrátila naše nahrávačka numero uno a dokonce nás přišla zkontrolovat i naše policajtka Téra. Celkem se sešlo 13 kousků, a tak jsme si slibovali kvalitní výkon. Bohužel hned v prvním setu jsme si nechali soupeřky ujet a i přes to, že jsme dokázali stáhnout mezeru v podobě 11 bodů, jsme nakonec první set prohráli. Do druhého setu jsme nastoupili dostatečně namotivovány a s odhodláním, že soupeřkám už nedarujeme ani set. Zatlačili jsme na podání, zpřesnili příjem a výhra druhého setu byla naše. Ve třetím a čtvrtém setu jsme pokračovali v naší kvalitní hře a nedovolili jsme soupeřkám žádné drama. První zápas jsme tedy vyhráli 3:1. Následovala pauza v podobě polévky a od 13:00 jsme nastoupili do druhého zápasu v lehce pozměněné sestavě. Tvořením hry se ujala naše druhá nahrávačka Pája a postu libera se ujala Kačí. V prvních dvou setech jsme pokračovali v naší hře a vše nasvědčovalo tomu, že výhra 3:0 je na dosah. Bohužel ve třetím setu jsme lehce povolili a soupeřky získaly třetí set. Čtvrtý set jsme nedovolili žádné drama a z první domácí soboty si tedy odnášíme 6 bodů! 

Jedinou smutnou zprávou je zranění Vlčka. Jak poznamenalo naše libero Kačí, je to mistr sezóny v tragický rozcvičce. Vlčkovi samozřejmě přejeme brzké uzdravení a už teď se na ní těšíme na palubovce.

Volejbal Plzeň : Volejbal Domažlice
1. zápas​3:1 (-22,15,18,14)
2. zápas​3:1 (18,18,-21,19)
Sestava: Blumentritová, Härtelová, Havlíčková, Hrubá M., Hrubá P., Kowaliková, Lindová, Marková, Parkánová, Pařízková, Rozsypalová, Rychnová, Vlková